Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

James A. Stewart

Regretatul evanghelist & misionar scoţian James Alexander Stewart - s-a născut în Glasgow, Scoţia, şi a fost născut din nou în acelaşi oraş. A început să predice de la vârsta de 14 ani şi era cunoscut ca "Băiatul predicator" prin toate Insulele Britanice. Slujirea lui evanghelistică de-a lungul a peste 43 de ani s-a extins în multe ţări, dar în mod particular pe continentul European.

Ca unul care a experimentat revărsări ale Duhului Sfânt în slujirea lui, vorbeşte cu autoritate şi pătrundere pe tema trezirii şi a evanghelizării. Rev. W. P. Nicholson, care a fost folosit de Dumnezeu în trezirea din Ulster, a spus despre el:"Prin ţările europene, prin predicarea lui, a adus pe mii la Hristos. Am urmărit lucrarea lui mulţi ani de zile.

A fost folosit de Dumnezeu în treziri puternice în multe locuri. El ştie dintr-o experienţă lungă, vastă şi plină de succes ce este trezirea şi cum să beneficiezi de ea. Mulţi pot şi chiar scriu fluent despre trezire, dar ei scriu despre ceva ce nu au văzut în realitate. Scrierile lui James Stewarts sunt diferite."