Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

John Piper

John Piper: "Slujirea de predicare este truda centrală a vieţii mele. Rugăciunea mea este ca prin această slujire şi prin tot ceea ce fac, marea slavă a Dumnezeului nostru şi a Mântuitorului Isus Hristos să fie preamărită pe măsură ce tot mai mulţi oameni ajung să trăiască efectiv ascultarea credinţei mereu mai profund."

S-a născut în anul 1946 în Chattanooga, Tennessee. Pe când era încă mic părinii săi s-au mutat în Greenville, South Carolina unde şi-a petrecut o mare parte a copilăriei.

A studiat la Colegiul Wheaton unde pentru prima dată a simţit chemarea de a intra in slujire.

A absolvit apoi Fuller Theological Seminary unde sub îndrumarea Dr-lui Fuller, cel mai influent professor “în viaţă” a descoperit scrierile lui Jonathan Edwards, cel mai influent profesor “mort” pe care l-a avut.

A graduat în 1974 Universitatea din Munchen unde şi-a făcut lucrarea de doctorat în Studii asupra Noului Testament. Această lucrare: “Love Your Enemies” a fost publicată mai apoi de Cambridge University Press and Baker Book House.

Timp de 6 ani a facut studii biblice (predat) la Bethel College in St. Paul, Minnesota.

În 1980 îşi urmează chemarea irezistibilă de a predica şi devine pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem din Minnesota, unde slujeşte şi în prezent.

Împreună cu cei care îi sunt aproape, John Piper este dedicat în a transmite, a împrăştia pasiunea pentru supremaţia lui Dumnezeu în toate lucrurile pentru bucuria tuturor oamenilor în Isus Cristos.

Împreună cu soţia sa, Noel, au patru baieţi şi o fata şi un numar mereu în creştere de nepoţi.
1 cărți
1 cărți