Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Autobiografia lui George Muller

 • Categorii
 • ISBN
  978-606-8895-50-5
 • Disponibilă din
  26 noiembrie 2009
 • Număr pagini
  162
 • Dimensiuni
  14,7 x 21
 • Tip copertă
  Broșată
 • Carte audio
Format tipărit | 20.0 RON
Cantitate
Format digital pdf | 15.0 RON
Cantitate
În odaia lui de rugăciune, singur cu Dumnezeu şi cu Biblia, George Muller îşi încingea coapsele minţii şi îşi lustruia armura pentru bătăliile zilei. Cu încredere totală şi simplitate de copil, el credea fiecare cuvânt rostit de Dumnezeu. Se întorcea cu înflăcărare la Cuvântul lui Dumnezeu de mai multe ori în fiecare zi ca şi cum ar fi fost într-o comunicare constantă cu cerul, primind scrisori proaspete cu îndrumări şi promisiuni preţioase de la Tatăl lui ceresc.

Nu studia niciodată Biblia pentru alţii. El studia doar pentru el însuşi ca să afle ce aştepta Tatăl lui ceresc de la el. A devenit atât de îmbibat de adevărul lui Dumnezeu, încât atunci când vorbea despre Dumnezeu, ascultătorii lui îşi aminteau de cuvintele Mântuitorului din Ioan 7:38, fiindcă din el părea să curgă "râuri de apă vie".

Rugăciunile lui erau rostite cu un limbaj simplu şi cu un duh smerit şi înflăcărat. Pentru că ştia că Tatăl lui era atât de bogat, binevoitor şi iertător, se simţea liber să ceară şi să primească mari binecuvântări. Însă trăsătura cea mai remarcabilă a rugăciunii sale era aceea că el cerea toate lucrurile în numele Domnului Isus Hristos. A-L glorifica pe Hristos şi a mări Numele Lui mai presus de orice nume părea să fie nota dominantă ce îi umplea inima şi viaţa.

Cea mai mare speranţă a lui George Muller era ca mărturia sa despre credincioşia lui Dumnezeu faţă de el să îi încurajeze pe credincioşi să dezvolte o credinţă ca a lui - credinţa fără de care este imposibil să Îi fim plăcuţi lui Dumnezeu; credinţa care lucrează prin dragoste şi purifică inima; credinţa care mută munţi de obstacole din calea noastră; credinţa care apucă tăria lui Dumnezeu şi este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite şi o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. Fie ca această credinţă să umple inimile şi vieţile celor ce citesc această carte.
1. Un predicator nepotrivit
2. Întoarcerea risipitorului
3. Păşind în lucrare
4. Predicarea, studiul şi creşterea
5. Învăţând trăirea prin credinţă
6. Începutul lucrării din Bristol
7. Instituţia de cunoaştere a Scripturii
8. Dovedind credincioşia lui Dumnezeu
9. Lucrarea se lărgeşte
10. Perseverând în încercare
11. Încrezându-se în Dumnezeu pentru toate nevoile
12. Cerând şi primind
13. Privind spre Domnul
14. Credinţa întărită prin întrebuinţare
15. Rugăciunea zilnică şi răspunsurile venite la timp
16. Hrană pentru creşterea credinţei
17. O vreme de prosperitate
18. Dumnezeu clădeşte un miracol
19. Răspunzând chemării lui Dumnezeu la slujire
20. Viaţa încântătoare de isprăvnicie
21. O nouă biruinţă a credinţei
22. Primind mai mult pentru a da mai mult
23. Muncă mai multă şi minuni mai mari
24. Prosperitate şi creştere continuă
25. Lucrarea Duhului printre noi
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Stoica Timotei, 07 decembrie 2012, 10:17

Am citit cartea aceasta pe nerasuflate. Va multumesc din toata inima pentru publicarea acestei carti. Este un adevarat tezaur pentru orice credincios. Un om care cu adevarat a trait prin credinta si pe care Dumnezeu l-a binecuvantat intr-un mod deosebit. Care este mesajul central al cartii, in spatele literei (experientelor minunate traite de acest om al lui Dumnezeu descrise in aceasta carte)? Viata traita prin credinta este o viata plina de calauzirea lui Dumnezeu si de experiente minunate care intaresc si mai mult credinta in Dumnezeu. O recomand cu cea mai mare bucurie tuturor!

DaniS, 19 februarie 2013, 10:58

O carte remarcabilă, o adevărată antologie a experiențelor cu Dumnezeu trăite de George Muller! Ceea ce izbește nu este stilul în care autorul scrie, ci conținutul absolut uluitor al autobiografiei. Această lucrare este într-un contrast izbitor cu vremea contemporană: Muller accentuează rugăciunea în detrimentul soluțiilor omenești, evidențiază trăirea modestă în contrast cu practica datoriilor financiare, pune în lumină pasiunea pentru devoțiunea personală zilnică în contrast cu cele ce izbesc ochiul în exterior. Lectura acestei cărți te va face să te simți mic când vezi umblarea altora cu Cristos, dar te va și încuraja enorm când vei citi despre Dumnezeul neschimbat care este același, ieri, astăzi și în veci! Felicitări pentru publicare!

Monica, 05 mai 2016, 12:43

O carte care mi-a revoluționat viața de rugāciune. George Müller a fost cu adevărat un titan al credinței. Toți cei care îşi doresc şi au nevoie de întãrirea credinței să citească această carte. De vieți ca acestea duce lipsă creştinismul de azi.

Adaugă o recenzie