Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Viaţa lui A.W.Tozer - În urmărirea lui Dumnezeu

 • Categorii
 • ISBN
  978-606-8895-66-6
 • Disponibilă din
  10 februarie 2022
 • Număr pagini
  198
 • Dimensiuni
  14,8 x 21
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | 25.0 RON
Cantitate
Sunt deseori întrebat: „A fost dr. Tozer cel mai mare predicator pe care l-ai auzit vreodată?”

Nu, dar el a răscumpărat timpul şi prin urmare, a avut o intimitate cu Dumnezeu mai mare decât orice alt om pe care l-am cunoscut vreodată. A fost un mistic modern care a dat întâietate artei pierdute a meditaţiei. Intrarea în prezenţa lui dr. Tozer era un fapt care insufla teamă respectuoasă.

Nu a fost doar un autor proeminent, ci şi unul eminent. Scrierile lui încă reflectă „capacitatea unsă de a vorbi nevoilor actuale ale inimilor oamenilor”. Putea rosti înţelepciune cu o economie uimitoare de cuvinte. Odată mi-a spus:„Trebuie să dau socoteală înaintea lui Dumnezeu nu numai pentru ceea ce am făcut, dar şi pentru motivul pentru care am făcut acel lucru.”Cele mai memorabile cuvinte ale sale pentru mine sunt următoarele: „Există momente când, timp de ceasuri întregi, stau prosternat înaintea lui Dumnezeu fără să spun un cuvânt de cerere sau de laudă – doar privesc îndelung la El şi mă închin.”Sfătuiesc pe fiecare student al Bibliei cu care am legătură directă, prin intermediul telefonului sau al scrisorilor: Cumpăraţi toate cărţile pe care le-a scris dr. A.W. Tozer şi digeraţi-le.Să-l cunosc pe dr. Tozer a fost o mare binecuvântare. Să mă rog cu el a însemnat să fiu în Locul Sfânt!
(Leonard Ravenhill)
1. Doar, Tozer
2. A fi născut bine
3. Ferma "oraşului lui Tozer"
4. Urmărirea începe
5. Tozer începe să predice
6. Indianapolis - ucenicie asiduă
7. Un candidat şovăitor
8. Chicago9. Predicator
10.Scriitor
11.Redactor
12.Un om al rugăciunii
13.Mistic şi profet
14.Poezia şi poeţii
15.Familist
16.Perlele şi pericolele umorului creştin
17.Toronto
18.Ţelul
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Eliza, 07 decembrie 2012, 10:22

Am citit de curand biografia acestui om al lui Dumnezeu si m-a miscat mult seriozitatea si hotararea lui de a-L cauta pe Domnul, si numai pe El. Un om simplu, obisnuit, dar foarte deosebit inaintea Lui datorita dragostei pentru Hristos... Fara indoiala, a avut parti negative ca orice om, dar mi se pare ca pasiunea si dorinta lui dupa o traire umpluta de Duhul Sfant, dupa voia Lui, le-a inghitit pe toate celalalte. Dumnezeu sa toarne si peste noi aceasta seriozitate si pasiune pentru El, care sa aduca rod vesnic, asa cum aduce viata si slujirea acestui sfant, pentru slava Domnului Isus! Domnul sa binecuvanteze lucrarea acestei edituri.

Adaugă o recenzie