Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Pachet „Puritani”

 • Categorii
 • ISBN
  -
 • Disponibilă din
  15 februarie 2023
 • Număr pagini
  -
 • Dimensiuni
  -
Format tipărit | 260.0 RON
Momentan indisponibilă
„Afirm în această zi că, atunci când iau un volum de teologie puritană, găsesc într-o singură pagină mai multă gândire, mai multă învățătură, mai multă Scriptură, mai mult adevăr decât tot noianul de ediții ale gândirii moderne. Oamenii de astăzi ar fi bogați dacă ar avea măcar fărâmele care cad de la masa puritanilor.” - C. H. Spurgeon

Acest pachet conține următoarele cărți:
Nu există un cuprins al acestei cărți
Te implor în Numele Domnului Isus, cunoaşte-L în fiecare zi tot mai mult pe Hristos, testează-ţi creşterea în harul lui Dumnezeu şi cât teritoriu din stricăciunea ta ai cucerit în fiecare zi; căci călătorii fie înaintează zi de zi mai mult şi mai aproape de casă, fie nu fac decât ocoluri în călătoria lor.

În această cunoaştere a lui Hristos, există un „preţ nespus de mare” faţă de toate celelalte cunoaşteri din lume; nu există nimic mai plăcut şi mai mângâietor, mai însufleţitor şi înviorător, mai fermecător şi mai satisfăcător pentru suflet.

O, Fiu al Celui Binecuvântat, ce har s-a manifestat în coborârea Ta! Harul Te-a adus din ceruri jos, harul Te-a dezbrăcat de gloria Ta, harul Te-a făcut sărac și disprețuit, harul Te-a făcut să porți asemenea poveri ale păcatului, asemenea poveri de tristețe, asemenea poveri de nespus ale blestemului lui Dumnezeu. O, Fiule al lui Dumnezeu! Har a fost în toate lacrimile Tale, harul a curs gâlgâind în sângele din coasta Ta, har a ieșit din fiecare cuvânt al gurii Tale dulci.

Valoarea şi excelenţa unui suflet se măsoară după obiectul dragostei lui. Cel ce iubeşte lucruri rele şi murdare, devine, prin urmare, rău şi murdar; însă o afecţiune nobilă şi la locul ei creşte şi îmbunătăţeşte duhul spre o asemănare cu desăvârşirile pe care le iubeşte. Chipurile acestora se arată adesea în minte şi, printr-o energie şi forţă tainică se furişează tocmai până în structura sufletului şi îl modelează după asemănarea lor.

Indiferent către ce păcat se înclină mai uşor inima omului, diavolul îl va ajuta în direcţia aceea să păcătuiască. Dacă David s-a mândrit cu poporul său, Satan l-a ispitit să-l numere, ca el să fie şi mai mândru.

O dacă aţi manifesta aceeaşi atitudine şi faţă de păcatele voastre, cum faceţi faţă de mustrările noastre, dacă nu le-aţi suporta, atunci nu aţi mai auzi astfel de cuvinte de la noi, ci ne-am înţelege în toate! Dar nici Dumnezeu şi nici oamenii nu vă vor lăsa în pace să trăiţi în astfel de păcate.

Majoritatea creștinilor trăiesc între temeri și speranțe, și atârnă, cum ar veni, între cer și iad, sperând uneori că starea lor este bună, și temându-se alteori că starea lor este rea; acum nădăjduiesc că totul este bine și că le va fi bine pentru totdeauna; puțin mai târziu se tem că vor pieri din pricina unei anumite stricăciuni sau din pricina predominării unei ispite sau alteia; și în felul acesta, sunt ca o corabie pe timp de furtună, azvârlită încoace și încolo.

Când pleava se luptă împotriva vântului, când paiele se luptă împotriva focului, când piciorul izbeşte într-un ţepuş, când ciobul se luptă cu olarul, când omul se luptă împotriva lui Dumnezeu, e uşor să ştii de a cui parte va fi victoria. Vântul poate să clatine barca în care este Hristos, dar nu o poate răsturna. Valurile se pot izbi de stâncă, dar nu fac decât să se spargă de stâncă.

Crestini, noaptea aproape a trecut, se apropie ziua, e timpul sa ne ridicam ochii si capetele plecate. Ne asteapta ODIHNA. Sa facem din nadejdea noastra binecuvantata obiectul gandurilor si cugetarilor noastre.

Aveţi aici portretul unui om evlavios: priviţi-l reprezentat cu toate trăsăturile sale. Ce lucru rar este evlavia! Ea nu este ceva uşor sau umflat cu aer, ci ceva solid, care implică inima şi duhul. Evlavia constă în armonia exactă dintre principiile şi practica sfântă. O, dacă toţi cei în mâinile cărora va cădea în mod providenţial această carte ar fi îndrăgostiţi de evlavie, astfel încât să o îmbrăţişeze din toată inima!
Mihai, 05 august 2022, 21:35

Fraților să faceți și un Pachet cu carți tema rugaciuni. Fiți binecuvintați

Adaugă o recenzie