Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Ce au pipăit mâinile noastre

 • Categorii
 • ISBN
  978-606-8000-47-3
  Ediţia a II-a revizuită
 • Disponibilă din
  30 noiembrie 2006
 • Număr pagini
  100
 • Dimensiuni
  14,7 x 21
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | 7.0 RON
Momentan indisponibilă
Format digital pdf | 4.0 RON
Cantitate
În primul rând, aş vrea ca aceste istorisiri să stârnească în voi înmugurirea simţurilor spirituale şi să provoace o foame de a vă apropia mai mult de Dumnezeu pentru a trăi într-o umblare mai intimă cu El. În al doilea rând, v-aş sugera să folosiţi această carte ca punct de referinţă şi să comparaţi conţinutul ei cu creştinismul pe care-l ştiţi astăzi. S-ar putea ca circumstanţele să fie total diferite între ele, dar există câteva principii fundamentale care nu se schimbă niciodată. Puneţi-vă câteva întrebări: "Am o relaţie adevărată şi personală cu Dumnezeu? Credinţa pe care o am mă duce din sfera omenească în alte sferi cereşti şi nemărginite? Recunosc şi pretind că am Duhul Sfânt. Dar văd în mine puteri care întrec capacităţile şi cunoştinţa mea, lucrând în viaţa mea?"

Totuşi, în această carte, provoc necredinţa la un nivel mult mai practic. Ce importanţă are dacă suntem într-o stare bună din punct de vedere doctrinar, acceptând întreaga revelaţie biblică, dacă nu trăim zi de zi pe baza acesteia? Dacă spunem că trăirea unei vieţi de credinţă într-un mod practic, a fost propice vremurilor dinainte, înseamnă că amăgirea şi apostazia a luat locul credinţei în viaţa noastră. Acesta este rezultatul faptului că ne-am luat prea multă siguranţă şi confort din lumea aceasta materială.

Aceste câteva istorisiri au fost scrise pentru a stimula oamenii lui Dumnezeu, aşa cum am fost şi eu stimulat la rândul meu de biografiile acelora care au vrut să-L slujească pe Domnul prin credinţă. Sper că şi tu vei "gusta şi vei vedea" tu însuţi "ce bun este Domnul".

Noi am văzut cum Evanghelia a lucrat în multe părţi ale lumii, atingând mii de oameni, iar rădăcina acestor întoarceri la Dumnezeu poate fi găsită într-o singură convertire, în 1935. Cine poate estima cât bine veşnic poate rezulta din viaţa următoarei persoane care păşeşte în Regatul lui Dumnezeu? Cine poate şti ce are Dumnezeu în plan pentru cititorul acestor capitole? Ele sunt concepute pentru a-ţi atinge inima şi pentru a te încuraja să intri în cel mai înalt nivel de trăire şi slujire creştină pe care Dumnezeu îl poate da. Dumnezeu nu intenţionează să-Şi ascundă realitatea pe care aceşti oameni au experimentat-o.

Creştinismul adevărat este un organism viu, într-o continuă creştere şi niciodată nu se învecheşte: se potriveşte tuturor timpurilor şi tuturor oamenilor.
1. Bunicul a fost barman
2. Mărturisind împreună cu Duhul Sfânt din cer
3. Chiar din prima zi rugăciunea ta a fost ascultată
4. Cuţite,arsenic şi excremente
5. Povestea familiei Pollnow
6. Dă-ne nouă astăzi pâinea cea de toate zilele
7. Transformat după chipul Lui
8. Roada care rămâne
9. O protecţie invincibilă
10.Lucrarea lui Dumnezeu făcută cu puterea şi resursele Lui
11.Reîntoarcerea în La Costa Chica
12.Aniversarea a 75 de ani
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Adaugă o recenzie