Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Evanghelia lui Isus Hristos

Format tipărit | 3.0 RON
Cantitate
Paul Washer conduce cititorii printr-o perspectivă biblică asupra veștii bune aduse prin Isus. Prezentând pasaj după pasaj din Biblie, Washer descrie caracterul sfânt al lui Dumnezeu, problema păcatului omului și soluția divină care se găsește în viața, moartea și învierea lui Isus pentru toți aceia care se pocăiesc și cred. Dacă ești interesat de cunoașterea cerințelor fundamentale ale Evangheliei sau cunoști pe cineva care cercetează adevărurile despre Hristos, atunci această abordare succintă a celei mai mari vești pe care a auzit-o vreodată lumea este exact ceea ce ai nevoie.
Nu există un cuprins al acestei cărți
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Joel R. Beeke, 17 Ianuarie 2017, 10:45

Nimic nu este mai frumos decât Evanghelia, vestea bună prin care Dumnezeu salvează păcătoșii prin Isus Hristos. Nimic nu este mai osânditor decât o falsă evanghelie. Având permanent Cuvântul lui Dumnezeu înaintea ochilor, Paul Washer ne conduce pas cu pas în cunoașterea adevărului despre cine este Dumnezeu, cine suntem noi, și cum putem trăi cu Dumnezeu acum și pentru totdeauna. Această broșură este medicament pentru păcătos și hrană pentru sfânt.

Costel Ghioancă, 23 Ianuarie 2017, 12:26

”Evanghelia” - un cuvânt atât de des folosit în limbajul creștinilor, și totuși, atât de eronat înțeles. Din păcate, mulți accentuează anumite elemente ale Evangheliei, în detrimentul altora. Și, de aici apar problemele: dacă Evanghelia nu este completă, nu este Evanghelie! Paul Washer reușește performanța de a ne așeza pe o traiectorie corectă, biblică. În cuvinte puține și bine cântărire, autorul ne explică limpede ce înseamnă Evanghelia în totalitatea ei și, desigur, ne creionează acest contur al Evangheliei în lumina Sfintelor Scripturi.

Adaugă o recenzie