Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Evanghelia lui Isus Hristos

Format tipărit | 5.0 RON
Cantitate
Paul Washer conduce cititorii printr-o perspectivă biblică asupra veștii bune aduse prin Isus. Prezentând pasaj după pasaj din Biblie, Washer descrie caracterul sfânt al lui Dumnezeu, problema păcatului omului și soluția divină care se găsește în viața, moartea și învierea lui Isus pentru toți aceia care se pocăiesc și cred. Dacă ești interesat de cunoașterea cerințelor fundamentale ale Evangheliei sau cunoști pe cineva care cercetează adevărurile despre Hristos, atunci această abordare succintă a celei mai mari vești pe care a auzit-o vreodată lumea este exact ceea ce ai nevoie.
  • Caracterul lui Dumnezeu
  • Caracterul omului
  • Marea dilemă
  • Răspunsul lui Dumnezeu la dilema noastră
  • Realizările lui Hristos
  • Răspunsul nostru
  • Siguranța mântuirii
  • Cum ar trebui, deci, să trăim?
Evanghelia ne descoperă faptul că Dumnezeu a venit și a câștigat această victorie pentru noi. Ea este veste bună tocmai pentru că nu se referă la ceea ce noi am făcut sau putem face, ci la ceea ce Dumnezeu a făcut și va face pentru poporul Său. Evanghelia proclamă intervenția divină într-o lume fără speranță.Evanghelia anunță vestea bună a venirii lui Isus Hristos în lume. [...] Isus a venit pentru a purta păcatele oamenilor decăzuți și pentru a-și da viața drept jertfă în locul nostru. Moartea Lui a satisfăcut cerințele dreptății lui Dumnezeu orientată împotriva păcătoșilor și a făcut posibil ca un Dumnezeu drept să îi ierte. Învierea Lui, la trei zile după moarte, a oferit mărturia faptului că El este Fiul lui Dumnezeu și că Dumnezeu a acceptat moartea Sa drept plată deplină pentru păcatele noastre. Astfel, toți oamenii pot fi iertați pe deplin, pot fi împăcați cu Dumnezeu și pot să primească viața veșnică prin credința în Persoana și lucrarea lui Isus Hristos. Prin această măreață lucrare de mântuire, Dumnezeu ne-a descoperit cine este El.
Joel R. Beeke, 17 ianuarie 2017, 10:45

Nimic nu este mai frumos decât Evanghelia, vestea bună prin care Dumnezeu salvează păcătoșii prin Isus Hristos. Nimic nu este mai osânditor decât o falsă evanghelie. Având permanent Cuvântul lui Dumnezeu înaintea ochilor, Paul Washer ne conduce pas cu pas în cunoașterea adevărului despre cine este Dumnezeu, cine suntem noi, și cum putem trăi cu Dumnezeu acum și pentru totdeauna. Această broșură este medicament pentru păcătos și hrană pentru sfânt.

Costel Ghioancă, 23 ianuarie 2017, 12:26

”Evanghelia” - un cuvânt atât de des folosit în limbajul creștinilor, și totuși, atât de eronat înțeles. Din păcate, mulți accentuează anumite elemente ale Evangheliei, în detrimentul altora. Și, de aici apar problemele: dacă Evanghelia nu este completă, nu este Evanghelie! Paul Washer reușește performanța de a ne așeza pe o traiectorie corectă, biblică. În cuvinte puține și bine cântărire, autorul ne explică limpede ce înseamnă Evanghelia în totalitatea ei și, desigur, ne creionează acest contur al Evangheliei în lumina Sfintelor Scripturi.

Adaugă o recenzie