Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Pachet „Biografii”

 • Categorii
 • ISBN
  -
 • Disponibilă din
  15 februarie 2023
 • Număr pagini
  -
 • Dimensiuni
  -
Format tipărit | 360.0 RON
Cantitate
Nu există un cuprins al acestei cărți
Nu există nici o îndoială că orice creştin care citeşte cu seriozitate aceste pagini are un exemplu al puterii sfinţeniei întipărit în conştiinţa sa într-un mod care va rămâne în el în toate zilele vieţii sale.


El a răscumpărat timpul şi prin urmare, a avut o intimitate cu Dumnezeu mai mare decât orice alt om pe care l-am cunoscut vreodată.


În evaluarea autorului, el a fost unul dintre oamenii cei mai sfinți, smeriți și cu o gândire cerească pe care i-a văzut lumea începând din vremea apostolică


Totuşi, la sfârşitul vieţii sale, era cunoscut în toată lumea pentru marea lui milă, înţelepciune şi dragoste. Aceste cuvinte ale lui au rămas consemnate: „Treaba mea este să iubesc, nu să caut ca alţii să mă iubească pe mine.”


A fost unul dintre precursorii evanghelizărilor de stradă din Marea Britanie. Întâlnirile lui în anii războiului au atras mulţimi care blocau circulaţia în Marea Britanie şi un mare număr dintre convertiţii lui Îl urmau pe Domnul nu doar în Împărăţie, ci şi în lucrarea creştină de pe câmpurile de misiune din întreaga lume.


Chiar dacă a dobândit calificări academice excepționale, atunci când a fost chemat de Dumnezeu, a întors spatele la toate ofertele propuse și s-a dedicat în întregime lucrării de predicare a Evangheliei. De-a lungul unui deceniu el a lovit inimile compatrioților săi pentru a le deschide pentru Hristos așa cum nu a făcut-o nimeni înaintea lui sau după el.


Toate experiențele din viața mea sunt o dovadă a suveranității lui Dumnezeu și a intervenției Lui directe în viețile oamenilor. Nu pot să nu cred ceea ce cred. Aș fi nebun să cred altceva: mâna călăuzitoare a lui Dumnezeu! Este o uimire pentru mine!


Într-un sens, a fost o creştină obişnuită, comună, iar în altul, a fost o creştină extraordinară. Scurta ei viaţă de creştin de numai opt ani a fost plină de miresma şi slava lui Dumnezeu. A fost plină de binecuvântări atât pentru sfinţi, cât şi pentru păcătoşi. Astăzi, la mulţi ani de la „mutarea” ei, mii de oameni încă sunt inspiraţi şi provocaţi prin viaţa ei.


Cerul înseamnă să fiu pe placul lui Dumnezeu, şi să-L slăvesc, şi să-I dau totul, şi să fiu pe deplin consacrat slavei sale; acesta este cerul pe care îl doresc; aceasta este religia mea, şi aceasta este fericirea mea, şi aşa a fost de la început, din momentul în care am primit religia adevărată: şi toţi cei care au această religie mă vor întâlni în ceruri. Nu merg în ceruri ca să fiu onorat, ci ca să Îi aduc onoruri lui Dumnezeu. Nu contează unde voi sta în ceruri, dacă voi avea un loc de seamă sau umil; contează să iubesc, să slăvesc şi să fiu pe placul lui Dumnezeu.
Adaugă o recenzie