Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu Volumul 1

 • Categorii
 • ISBN
  978-606-8000-21-3
  978-606-8000-23-7
 • Disponibilă din
  01 februarie 2010
 • Număr pagini
  91
 • Dimensiuni
  14,7 x 21
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | 7.0 RON
Cantitate
Format digital pdf | 4.0 RON
Cantitate
Căutându-L pe ÎMPARATUL Împărăţiei

Dacă vrem să ne concentrăm asupra unei priorităţi supreme în viaţă, atunci aceasta ar trebui să fie căutarea Împărăţiei lui Dumnezeu. Tot ceea ce are nevoie viaţa umană, se găseşte acolo, şi în afara Împărăţiei nu există nimic pentru care merită să trăieşti. Nu este doar o împărăţie viitoare, ci şi un tărâm în care putem intra în momentul de faţă şi în care putem rămâne până în veşnicie. Ne-am născut ca să găsim dragostea lui Dumnezeu şi, până când sufletul nostru nu-şi atinge ţinta, inimile noastre nu vor găsi odihnă.

Această carte, împreună cu cele două volume care o urmează, va fi un stimul pentru cel care tânjeşte să asculte porunca pe care ne-a dat-o Isus: "Căutaţi Împărăţia lui Dumnezeu" şi va însufleţi dorinţa de a intra în căutarea supremă după lucrurile nevăzute, infinite, veşnice şi cereşti.

Aderând la adevărul biblic, autorul caută, de asemenea, să avertizeze cu seriozitate sufletele flămânde de pericolele ascunse care îi aşteaptă pe aceia care intră în Împărăţie. Există uzurpatori care încercă să ocupe tronul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.

Primul volum se focalizează asupra căutării ce are ca final găsirea Împăratului Împărăţiei care, conform versetului minunat din Epistola către Evrei, este Isus Hristos "acelaşi ieri, azi şi în veci". Scopul volumului de faţă este de a demonstra că Împăratul tuturor veacurilor încă este aproape în toată maiestatea şi splendoarea Sa.
Introducere: Îngerul Domnului
1. Un Hristos care nu este acelaşi
2. Hristosul care vede
3. Hristosul care ne învaţă să ne rugăm
4. Hristosul Cel care poartă de grijă
5. Hristos, Cel minunat
6. Hristosul, EU SUNT
7. Hristos, Adversarul cu sabia
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Adaugă o recenzie