Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

De ce întârzie trezirea?

Format tipărit | 20.0 RON
Cantitate
1. Cu orice preţ, căutaţi să aveţi ungerea
2. Rugăciunea atinge veşnicia
3. La amvoane, ungerea! În popor, strângerea!
4. Unde este acum Dumnezeul lui Ilie?
5. O trezire într-un cimitir plin cu oase
6. Trezirea întârzie... fiindcă...
7. Unde sunt predicile înflăcărate?
8. Credincioşii necredincioşi
9. Se caută proroci pentru vremuri de răstrişte
10. Focul naşte foc!
11. De ce atâta nepasare?
12. O Biserică dezorientată într-o lume pierdută
13. Se caută un proroc care să predice predicatorilor
14. Un constructor al Împărăţiei
15. Însemnat "Pentru Hristos"
16. "Dă-mi copii sau mor!"
17. "Gunoiul lumii acesteia"
18. Rugăciuni cât Dumnezeu de mari
19. După cum este Biserica, aşa este şi societatea
20. Cunoscut în Iad
Tragedia acestei ore târzii este faptul că există prea mulţi oameni morţi la amvoane, prezentând prea multe predici moarte prea multor oameni morţi.

Predicatorii care nu petrec două ore în rugăciune în fiecare zi nu valorează nici cât zece de un ban, cu diplome sau fără diplome!

Taina rugăciunii este rugăciunea în taină.

Un om care păcătuieşte nu se mai roagă, dar cel care se roagă nu mai păcătuieşte.

Suntem săraci şi am bancrutat, am dat faliment în viaţa spirituală, dar nu ni se moaie inima şi nu ni se îndoaie genunchii.

Adevărul dureros, cutremurător este că noi avem gândirea atât de pământească încât nu mai suntem de niciun folos pentru cer.

Cititorul meu, fiindcă Biserica a pierdut focul Duhului Sfânt, oamenii se duc înspre focul iadului!

Blasfemia acestui ceas în care trăim este faptul că există învăţătură despre sfinţenie, dar cei care o învaţă trăiesc în nesfinţenie!

Fraţilor, abilităţile noastre au ajuns handicapuri, talentele noastre, pietre de poticnire.

Dacă Biserica ar avea azi atâţia oameni ai rugăciunii pe câţi sfetnici şi experţi administrativi are, am avea o trezire spirituală mondială într-un an de zile!

Când ne zâmbeşte Dumnezeu, diavolul se încruntă!

La ora aceasta tristă, lumea doarme în întuneric, iar Biserica doarme în lumina; aşa că Isus este rănit "în casa celor ce-L iubeau." Biserica luptatoare şchioapătează şi este luată în râs şi numită impotentă. În fiecare an folosim munţi de hârtie şi râuri de cerneala ca să retipărim scrierile unor oameni de mult morţi, în timp ce Duhul Sfant, care este viu, caută oameni care să fie gata să calce ştiinţa lor sub picioare, să spargă balonul umflat al egoismului lor şi să recunoască deschis că, deşi au ochi, sunt totuşi orbi. Astfel de oameni, cu preţul inimii zdrobite şi al lacrimilor vărsate, caută să primească uleiul sfant al doctoriei pentru ochi, care se cumpară numai cu preţul recunoaşterii sărăciei sufleteşti.

Încercăm să ne salvăm eşecul şi sărăcia spirituală ascunzându-ne sub doctrina suveranităţii lui Dumnezeu şi împotmolindu-ne într-un dispensaţionalism stagnant. În timpul acesta, iadul se umple... Puterile întunericului avansează, iar Dumnezeu caută zadarnic un om care să stea în spărtură, aşa cum a stat Ezechiel! Dragul meu frate predicator, azi ne place mai mult să călătorim decât să suferim, de aceea nu exista naşteri spirituale. Doamne, trimite-ne, şi asta cât mai repede, profeţi care să nu meargă la pas cu o biserică ce nu merge la pas cu Tine.

Ni se spune adesea că în vremurile acestea de încercări grele, oamenii au nevoie să fie mângâiaţi. Sunt de acord, mulţi au nevoie de mângâiere: cei bolnavi, cei întristaţi, cei în suferinţă. În acelaşi timp, nimeni să nu se înşele: a tăcea şi a fi nepăsător când casa este cuprinsă de flăcări este o crimă. Nu-l mângâie şi nu-l ajută pe vecin cel ce-l lasă să doarmă şi vede cum hoţul îi sparge casa. Avem oare voie să ne moleşim în faţa oamenilor de paie de azi, care îşi bat joc de evanghelismul nostru care vesteşte pierzarea, focul şi iadul, care preţuieşte sângele vărsat la Calvar, care crede în întruparea din fecioară? Dacă am da înapoi, ne-am arăta ca nişte paiaţe. Legiunile iadului sunt mari; dar oştile cerului sunt şi mai mari. Diavolul este puternic; Dumnezeu este Atotputernic. Riscul este mare. Si mare este preţul. Dar mare este şi premiul!

"Este oare lungimea vieţii noastre aşa de dragă şi este oare confortul caselor noastre atât de preţuit încât să fim gata să le cumpărăm cu preţul unei vieţi de necredinţă, cu preţul rugăciunilor uscate şi fără viaţă? Nu cumva la marea judecată, în ultimă instanţă, în faţa lui Dumnezeu vor veni milioane de oameni trimişi la pierzare, la focul cel veşnic, să mă acuze că am fost nepăsător de soarta lor, că am trăit un materialism doar învelit în câteva versete din Scriptura? Ferească Dumnezeu Preasfântul! Nu ştiu ce vor alege alţii. Cât despre mine, daţi-mi focul trezirii sufletului meu şi a Bisericilor din întreaga ţară. Dacă nu, mai bine moartea!"
Andy Schoger , 07 decembrie 2012, 08:20

Mi-am luat toate cartile care studiaza rugaciunea, dar ca Ravenhill si ca Bounds, nimeni nu este asa de drastic. Ravenhill este un vulcan. Cartea aceasta este cartea scrisa pe culmi spirituale si nu poate fi lecturata, ea trebuie studiata, citita, recitita, dar mai mult de atat: insusita. Ravehill a fost cel care a simtit, asemeni lui Ioan, bataia inimii Domnului pentru o lume pierduta si prezinta de ce este asa de urgenta rugaciunea pentru o trezire. Cred ca fiecare crestin ar trebui sa citeasca aceasta carte.

Catalin Dan, 07 decembrie 2012, 08:22

Ma intreb ce s-ar intampla daca eu si toti cei ce se numesc crestini din Romania ar avea aceeasi foame dupa rugaciune si cunoasterea lui Dumnezeu asa cum a avut acest om minunat. Este o carte ce mi-a schimbat viata. Din clipa in care am citit-o am un gand nou:nu ma pot juca cu viata mea. Fie ca Dumnezeu sa puna in noi o foame dupa rugaciune!

Potoroaca Madalin, 07 decembrie 2012, 08:26

Eram in depresie spirituala de ceva vreme. Nu prea intelegeam de ce, dar incercam sa fiu multumitor si pt asta si sa nu cartesc. M-a ajutat mult "Imatio Christi", dar cand am citit aceasta carte Dumnezeu m-a ridicat. Desi suntem pocaiti fugim cel mai mult de pocainta. De adevarata pocainta care rupe tot in jur, care dezbraca de mandrie care umileste si coboara omul si il aduce acolo unde e locul lui de plangacios gol si bolnav care impolra mila. Am stricat si pocainta inlocuind-o cu cateva afirmatii la care trebuie sa dai din cap si la 5 lucruri pe care trebuie sa le stii. Recomnad cartea asta celor care il cauta pe Dumnezeu nu ca sa il puna pe primul loc in inima lor, ci acelora care vor sa il puna pe sigurul loc din inima lor. Dumnezeu s-a saturat de firmiturile tale si de gunoaiele pe care i le dai zicandu-i ca tot El e pe primul loc. Ti-ar conveni ca sotia sa iti zica ca te iubeste mai mult ca pe amantii ei? Pocainta POCAINTA asta avem nevoie ca sa vina trezirea. Amin

Lilian, 07 decembrie 2012, 08:27

E timpul sa traim aceste carti nu sa le tinem pe rafturi. E excelenta cartea!

Enasoni Lucian, 07 decembrie 2012, 08:28

Extraordinara! Inflacarata! Departe de tot ceea ce e best-seller ieftin crestin de azi. Cartea de fata te provoaca.

Marius de la Bistrita, 07 decembrie 2012, 08:31

Pastorul Buni Cocar avut un vis. In visul lui un om ii vorbea cu autoritate [ia cartea DE CE INTARZIE TREZIREA SI CITESTE-O] o stiu a raspuns el [nu nu o stii. Ia-o si citeste-o] sunt multe ieftinituri de carti care sunt doar ecouri false dar aceasta carte este vocea lui DUMNEZEU.

Alin din Targoviste, 07 decembrie 2012, 08:33

E una dintre cele mai adevarate carti! Singura cale de salvare pt crestinismul nostru formal e o trezire!...O reintoarcere la pocainta, la Scripturi, la cararile cele vechi! Dumnezeu sa se indure de noi! Cred ca va fi o trezire in Romania!Dumnezeu isi va ridica un popor din tarana si va da viata oaselor uscate!Trezirea o trimite Dumnezeu prin Duhul Sfant,dar ea costa!Domnul sa ne ajute sa fim gata sa platim pretul!

Ionut Vuc din Caransebes, 07 decembrie 2012, 08:34

Daca ne smerim si ne zdrobim Domnu face lucrari mari prin noi, si asta am experimentat in ultimele zile. Domnul sa fie slavit pentru cartea asta,este un adevarat cutremur! Si eu ma rog pentru trezire, si stiu ca Domnu lucreaza dupa voia Lui prin oamenii care sunt disponibili. Fiti binecuvantati voi cei de la editura, aveti carti de reala nevoie pentru Romania!

Cristina de la Bistrita, 07 decembrie 2012, 08:35

GLORIE lui ISUS !Doar cel ce o citeste poate sa inteleaga ceea ce poate produce aceasta carte scrisa sub Ungere.. TRIMITE FOCUL DOAMNE! MISTUIE INIMA MEA..!!

Vasile Cluj, 18 septembrie 2013, 17:24

Am citit-o in urma cu 17 ani.MAREATA,MINUNATA,INFRICOSETOR de MINUNATA!! APOSTOL,PROFET,MARTIR al rugaciunii,(se ruga 16 ore pe zi)adeseori.M-A RASCOLIT,FRINT,COPLESIT.

Monica, 05 mai 2016, 13:49

O carte extraordinară! Am citit-o de trei ori până acum.Pur şi simplu citeam un capitol şi mă plecam pe genunchi în agonie cerând cu ardoare ca să mă mistuie focul sfânt şi să ardă toată firea mea pământească. Ravenhill şi Tozer sunt care mă ajută în înțelegerea practică a Scripturii. Să ridice Domnul astfel de oameni în zilele noastre!

Gabor Gavril, 02 februarie 2018, 15:45

Doamne! Deci nu am cuvinte... Sunt la pagina 105... M-a coplesit acesta carte! Nu e de ajuns sa povestești cateva fragmente din aceasta carte, e de foarte mare trebuinta s-o citim! Am cumparat-o de pe site ul gramma.ro. Am cumparat-o fara nicio ezitare la recomadarea lui Cristi Boariu. El fiind la o conferință de tineret a recomandat această carte tinerilor, si am luat-o si eu! Pe site-ul acesta nu este disponibilă in stoc, dar puteti s-o cumpărati de pe gramma.ro, tot la acest pret! · Recomand cu căldură!

Adaugă o recenzie