Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Zece acuzații împotriva bisericii moderne

 • Categorii
 • ISBN
  978-630-6643-05-9
 • Disponibilă din
  07 iunie 2024
 • Număr pagini
  76
 • Dimensiuni
  13 x 20
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | 10.0 RON
Cantitate
Biserica modernă are nevoie de trezire. Dar, după cum susține Paul Washer: „Nu putem să facem pur și simplu ce este bine în ochii noștri și apoi să ne așteptăm ca Duhul Sfânt să Se pogoare și să binecuvânteze truda noastră.” Adevărul este că, așa cum ni s-a spus, diavolul nu se împotrivește prea mult rugăciunii bisericii pentru trezire dacă oamenii lui Dumnezeu nu caută să-și trăiască viețile și să-și aducă congregațiile în ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu. Această carte examinează zece aspecte în care bisericile au neglijat directivele biblice clare și trebuie să caute să facă reformă, cu rugăciune. 

Dacă vechea zicală este adevărată, „Un diagnostic corect este jumătate de tratament”, atunci această carte a lui Paul Washer este o examinare foarte necesară a stării de sănătate spirituală a Trupului lui Hristos de astăzi. Adevărul poate să fie șocant, dar adevărul care doare cel mai tare este cel care are șansele cele mai mari să ne vindece. Așa este cu aceste zece capitole care pun degetul pe nervul viu și pe oasele rupte ale bisericii contemporane. Iată aici o evaluare precisă a ceea ce trebuie îndreptat în mireasa lui Hristos dacă este ca ea să fie restaurată la frumusețea ei inițială. 

Steven J. Lawson, președinte al OnePassion Ministries, Dallas, Texas
1. Negarea practică a suficienței Scripturii
2. Necunoașterea lui Dumnezeu
3. Eșecul de a confrunta maladia omului
4. Necunoașterea Evangheliei lui Isus Hristos
5. Invitația evanghelistică nebiblică  
6. Necunoașterea naturii bisericii 
7. Lipsa disciplinei iubitoare în biserică 
8. Tăcere când e vorba de separare  
9. Înlocuirea Scripturii în familie
10. Pastori subnutriți din Cuvântul lui Dumnezeu
Aș vrea să știți că diavolul și oamenii răi nu se împotrivesc prea mult omului care se roagă pentru trezire, dacă acel om nu trudește, de asemenea, pentru reformă. Ni s-a dat adevărul. Nu putem pur și simplu să facem ceea ce ne place nouă și apoi să așteptăm ca Duhul Sfânt să vină și să binecuvânteze lucrarea noastră.
Adaugă o recenzie