Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Puterea și mesajul Evangheliei

Format tipărit | 30.0 RON
Cantitate
Acesta este primul volum din seria „Redescoperirea Evangheliei”. Această serie este formată din trei volume:

1. Puterea și mesajul Evangheliei

2. Chemarea Evangheliei și adevărata convertire

3. Siguranța și avertismentele Evangheliei 


Deși seria Redescoperirea Evangheliei nu reprezintă în întregime o prezentare sistematică a Evangheliei, totuși ea abordează cele mai multe dintre elementele sale esențiale, în special acelea care sunt cele mai neglijate în creștinismul contemporan. Speranța mea este ca aceste cuvinte să te ghideze în redescoperirea Evangheliei, în toată frumusețea, scandalul şi puterea ei de a mântui. Rugăciunea mea este ca această redescoperire să îți transforme viața, să îți întărească mărturia şi să aducă glorie plenară lui Dumnezeu. 


Partea întâi. O introducere apostolică
1. Să cunoaștem Evanghelia și să o facem cunoscută
2. Evanghelia care trebuie primită
3. Evanghelia prin care suntem mântuiți
4. O Evanghelie de importanță maximă
5. O Evanghelia încredințată și proclamată

Partea a doua. Puterea lui Dumnezeu spre mântuire
6. Evanghelia
7. O Evanghelie scandaloasă
8. O Evanghelie puternică
9. O Evanghelie pentru toți cei care cred

Partea a treia. Acropola credinței creștine
10. Gravitatea păcatului
11. Măreția lui Dumnezeu
12. Toți oamenii sunt păcătoși
13. Păcătoșii lipsiți de slava lui Dumnezeu
14. Cu totul păcătoși
15. Indignare dreaptă
16. Războiul sfânt
17. Un dar extraordinar de scump
18. Dilema divină
19. Un Răscumpărător calificat
20. Crucea lui Isus Hristos
21. Justificarea lui Dumnezeu 
22. Învierea lui Isus Hristos
23. Fundamentarea credinței în înviere
24. Înălțarea lui Hristos ca Mare Preot al poporului Său
25. Înălțarea lui Hristos ca Domn peste toți
26. Înălțarea lui Hristos ca Judecător al tuturor
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Ray Comfort, 18 ianuarie 2017, 11:04

În aceste zile de predicare insipidă, centrată pe om, care gâdilă urechile, avem nevoie de fii ai tunetului care se tem de Dumnezeu și propovăduiesc cu credincioșie Cuvântul Lui fără să se teamă de consecințe. Prietenul meu Paul Washer este un astfel de om. Fie ca Dumnezeu să folosească această carte ca să ajungă la cei pierduți și să-Și glorifice Numele.

Phil Johnson, 18 ianuarie 2017, 13:52

Evanghelicii stilați au făcut multe cârpeli în ultimele decenii în încercarea lor de a face Evanghelia să pară mai atrăgătoare și mai plăcută. Toate colțurile ascuțite au fost pilite cu atenție, iar mesajul a fost micșorat cât de mult s-a putut. Apoi a fost împachetat în straturi groase de material spumos pentru ca nimeni să nu poată fi vreodată rănit sau ofensat de ea. În Puterea și mesajul Evangheliei, Paul Washer desfășoară Evanghelia și prezintă diversele ei fațete în toată gloria lor strălucitoare. Cartea aceasta este o aducere aminte pătrunzătoare, profundă a faptului că mesajul pe care Hristos ne-a împuternicit să-l proclamăm nu este nici spongios, nici banal. Nici nu poate fi îmbunătățit printr-o revizuire omenească. Evanghelia poate fi o piatră de poticnire pentru unii, iar pentru alții poate fi o nebunie ˗ dar pentru aceia care sunt chemați, este puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu.

John MacArhur, 18 ianuarie 2017, 13:54

Sunt profund recunoscător pentru claritatea curajoasă a cărții Puterea și mesajul Evangheliei scrisă de Paul Washer. Creștinii de astăzi par să aibă falsa impresie că Evanghelia este numai despre noi ˗ un plan minunat pentru viețile noastre; un mijloc de a găsi pace, bucurie sau împlinire personală; modul de a ajunge în cer. Desigur, aceste binecuvântări (și multe altele) sunt drepturi prin naștere pe care le are fiecare om care crede cu adevărat Evanghelia. Dar ele nu sunt punctul esențial sau obiectivul principal al mesajului. Evanghelia este despre Dumnezeu și despre gloria Lui veșnică. Acolo începe și acolo ne duce în cele din urmă. Predicată în mod corespunzător, Evanghelia convinge de păcat și smerește fiecare inimă omenească. Ea scoate în relief păcătoșenia afară din cale de mare a păcatului nostru. Mustră până și cele mai lăudabile lucrări ale neprihănirii noastre. Evanghelia este suficient de simplă ca să o înțeleagă un copil, dar adevărurile ei sunt inepuizabile. Pe scurt, Evanghelia este cea mai bună dintre toate veștile bune și mesajul cel mai important pe care l-a proclamat vreodată cineva. Paul Washer spune ce trebuie în acest studiu biblic, puternic.

Adaugă o recenzie