Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe
 • Categorii
 • ISBN
  10 973-87674-0-7
  13 978-973-87674-0-9
 • Disponibilă din
  01 aprilie 2006
 • Număr pagini
  360
 • Dimensiuni
  15,4 x 21,4 cm
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | 20.0 RON
Momentan indisponibilă
1. Nevoia urgenta de trezire
2. Piedici în calea trezirii
3. Necredinţa
4. Impuriţăţile doctrinare
5. Credinţa insuficientă
6. Credinţa moartă
7. Inerţia spirituală
8. Aşteptarea trezirii
9. Caracteristici ale trezirii
10.Scopul trezirii
11.Efectele trezirii
12.Cum vine trezirea
13.Rugăciunea şi trezirea
14.Pentru ce să te rogi în trezire?
15.Adevăratele motivaţii pentru trezire
16.Ce se întâmplă în trezire?
17.Slava lui Dumnezeu revelată
18.Bunătatea lui Dumnezeu manifestată
19.Gloria lui Dumnezeu pe faţa lui Isus
20.O povară pentru trezire
21.Dumnezeu intervenind
22.Marea rugăciune pentru trezire
23.Fervoarea din inimă a rugaciunii pentru trezire
24.Trezirea: Prezenţa Duhului lui Dumnezeu printre noi
Suntem conştienţi de situaţia majorităţii oamenilor din această ţară.... Si, deşi putem să predicăm, să postim, să transpirăm, să ne rugăm şi să facem tot ce putem, toate eforturile noastre nu par să ducă nicăieri. Ceea ce este necesar este o demonstrare măreaţă a puterii lui Dumnezeu, o hotărâre a Celui Atotputernic, care-i va constrânge pe oameni să acorde atenţie, să privească şi să asculte. Istoriile tuturor trezirilor din trecut arată atât de clar că acesta este, în mod invariabil, efectul trezirii, fără nici o excepţie. De aceea atrag atenţia asupra trezirii. De aceea vă îndemn să vă rugaţi pentru aceasta. Când Dumnezeu acţionează, El poate să facă mai mult într-un minut decât poate să facă omul, cu organizarea sa, în cincizeci de ani. Haideţi să înţelegem această posibilitate uriaşă şi să-L rugam pe Dumnezeu să-Si facă puterea cunoscută şi să-Si manifeste slava în mijlocul unei generaţii stricate şi perverse, de oameni care blasfemiaza Numele Său sfânt şi Îi neaga însăşi existenţa Sa. De dragul lui Dumnezeu, pentru gloria Numelui Său, să mijlocim şi să ne rugăm pentru o revărsare a Duhului lui Dumnezeu.

Nu este vremea pentru discuţii controversate pe baza unor chestiuni minore. Noi toţi avem nevoie de atingerea puterii Dumnezeului celui viu.

Într-o vreme ca aceasta, de imoralitate, lipsă de evlavie şi lipsă de religie care te îndurereaza, într-o vreme în care viciul nu doar strigă la noi, dar este arogant şi lăudăros, când se arunca asupra oamenilor de pretutindeni - tot ce întreb este dacă noi cunoaştem ceva despre chemarea la separare faţă de astfel de lucruri. Trăim vremuri în care nouă, ca şi crestini, ni se cere să mergem încă o milă. Creştinismul obişnuit nu este suficient, se cere mai mult. Nu începem noi să simţim că nimic nu este suficient pentru aceasta situaţie decât o manifestare a unei vieţi şi trăiri autentice, sfinte, după cum este cea trăită sub autoritatea lui Dumnezeu?
Laurentiu Bobeica, 07 decembrie 2012, 08:38

Este o carte care nu doar ca te informeaza ci te motiveaza la actiune si te pune pe genunchi. Mi-a schimbat gandirea si prioritatile in rugaciune.

Adaugă o recenzie