Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe

Acest foarte neînsemnat frate al Meu, Dani

 • Categorii
 • ISBN
  978-606-8895-19-2
 • Disponibilă din
  18 decembrie 2018
 • Număr pagini
  97
 • Dimensiuni
  10 x 16
 • Tip copertă
  Broșată
Format tipărit | GRATUIT
Momentan indisponibilă
Format digital pdf | GRATUIT
Cantitate
Această relatare nu este despre un „mare om al lui Dumnezeu” care a înfăptuit lucrări mărețe și impresionante. Probabil că ați citit multe din acestea. Slavă lui Dumnezeu pentru Spurgeon, Moody, Wesley și alții! Vă aduceți aminte simțămintele care v-au încercat după ce le-ați citit? Poate ați încercat să aveți experiențele lor și să vă purtați și să predicați ca ei, dar apoi, ați renunțat epuizați și obosiți spunând: „cu mine nu se poate!” Ei au rămas pentru voi niște stele strălucitoare, dar v-ați mulțumit să le admirați resemnați de la distanță. Mai târziu, v-ați revenit și ați spus: „Da. Nu sunt și nici nu voi fi niciodată ca ei, dar un creștin tot sunt prin harul lui Dumnezeu. În starea în care m-a așezat Dumnezeu, vreau să-L iubesc și să trăiesc pentru El așa cum numai eu o pot face.” 

Această carte este o încurajare pentru oamenii simpli ca mine și ca tine pentru a umbla smeriți cu Dumnezeu. 

De multe ori creștinul simplu, obișnuit, cu un pas înaintea noastră, care „Îl urmează pe Miel oriunde merge” este de mai mare ajutor, decât aceia care sunt la kilometri în fața noastră. 

„Voi lăsa în mijlocul tău un popor smerit și mic, care se va încrede în Numele Domnului.” Țefania 3:12
Introducere
Caracteristici ale vieții lui Isus Hristos văzute în Dani
Mărturii
Provocarea lui Dani pentru tine
Nu există fragmente sugestive pentru această carte
Narcis Scirlatache, 17 ianuarie 2019, 12:13

Pace si buna ziua! Super faina descrierea cartii ;) mi-a mers direct la inima. Am incercat si eu sa imit pe altii pana mi-am dat seama ca fiecare e unic in felul lui, nu toti vom fi scosi la rampa sau ceva de genu acesta. Unii vom trai toata viata in anonimat si nu e nimic injositor in asta.. Nu stiu ce cuprinde cartea, dar foarte fain a venit descrierea ei. Spor la lucru in continuare! clar ca nu e o recenzie a cartii, doar am vrut sa imi exprim aprecierea pentru lucrarea ce o faceti ;)

Narcis Scirlatache, 12 septembrie 2023, 11:51

Dupa cativa ani am reusit sa citesc si cartea. Frumos si adanc. Sunt multe citate care ar putea fi scrise aici dar raman la acela in care el curata copacii si zicea: "când te apropii de un pom, în primul rând, trebuie să îndepărtezi mândria și lăcomia. Toți lăstarii care se înalță cu lăcomie în sus, taie-i fără milă. Ei vor să tragă toată seva în ei și să devină ei copaci în copac. Nu le place să fie doar ramuri cu rod.” Apoi, a continuat: „cei mai puțin viguroși, nu trebuie tăiați de tot, trebuie doar smeriți. Și la urmă, pe ramurile roditoare curățește-le ca să aducă și mai multă roadă, dar nu trebuie să exagerezi cu roada ca cei care se uită la pomi și văd bani. Gândește-te și la frumusețea pomului. Trebuie .să se dezvolte armonios și toamna să poată susține rodul, nu să se rupă sub greutatea roadelor." Asta ma duce neaparat cu gandul la Efeseni 4 --> "sa ajungem toti la starea de om mare, la inaltimea staturii plinatatii lui Hristos" - adica roditori pentru gloria lui Dumnezeu, armoniosi in crestere, fara nimic care sa impiedice cresterea frumoasa.

Adaugă o recenzie